* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Ny musikk fra rockerne i Peevish Penfriend! Sjekk ut «Check Your Voicemail» her. <$$$3

På «Check Your Voicemail» viderefører Peevish Penfriend sin særegne og skitne punk’n’roll fra den kritikerroste debuten «Home For Evangelical Boys» fra 2012. De ti låtene viser spennvidden i rocken, fra punk til pop, og er pakket inn med skitne gitarer og synth, fengende melodier og energisk tromming, skriver bandet i en pressemelding.

Albumet er spilt inn i Studio Stillverket, bandets eget studio, som i følge gutta selv var et tidligere narkoreir ved toglinjene på Marienborg (stasjon) de har fått pusset opp.

Albumet handler om alt fra hva som tidligere foregikk innenfor stillverkets fire vegger, til ødelagte forhold, snusslutt og hva som skjer når man prøver å vinne tilbake byen som ikke fullt så unge og lovende noen-og-trettiåringer.” – Peevish Penfriend om «Check Your Voicemail»

peevish-penfriend_check-your-voicemail_2016

Artwork: Leikny Havik Skjærseth

Trondheimsbandet har flere ganger tidligere spilt på bransjefestivalen Trondheim Calling, turnért Palestina og de har vært support for Kaizers Orchestra, Bigbang og Lissie. Slippfesten for «Check Your Voicemail» finner sted på Lobbyen på Svartlamoen (Trondheim) i kveld, 22. april.

Secured By miniOrange