The Dogs holder det de lover (slippe en ny singel fra plata hver første mandag i måneden fram mot slipp) foreløpig, og slipper 2. november sin andre singel “You Never Loved Me At All“, og om den sier låtskriver Kristopher Schau:

«Jeg er jo ikke så veldig bevisst på hva det er jeg håper skal dukke opp når jeg sitter og fikler med disse låtene, men i forhold til de foregående skivene så kryssa jeg fingra for et par låter på med litt tydeligere riff. Det var liksom det eneste jeg savna på «Black Chameleon Prayer»-skiva. I tillegg så har jeg alltid hatt lyst til å lage en tekst i samme landskapet som The Streets’ «Dry Your Eyes». Det er noe gøy med å bruke flere minutter på å beskrive noe som bare tar noen få sekunder. Eller, «gøy» blir kanskje feil ord, han er jo åpenbart fly forbanna, hovedpersonen i denne låta, men uansett…her fikk jeg i pose og sekk følte jeg. Strålende formøyd!»

På første singel, “Are You With Him Now“, hyllet The Dogs sin blodfan Odin ‘Admiral Anus’ Wittenberg, og Dagbladet dokumenterte møtet mellom dem, se klippet her.

2015 har vært et godt år for The Dogs. Little Steven mente de hadde laget det foregående årets beste låt, tredjealbumet deres «Black Chameleon Prayer» ble belønnet med terningkast 5 over hele fjøla, og i tillegg har bandet rukket å spille tett oppimot 100 spillejobber i både inn og utland.

I starten av august bar det inn i studio igjen for å spille inn fjerdealbumet «Swamp Gospel Promises» som slippes mandag 4. januar 2016. Frontmann Kristopher Schau, forklarer aktivitetsnivået slik;

«Det er jo ene og alene fordi vi liker det. Vi liker å spille live. Vi liker å lage låter. Vi liker å være i studio. Og når vi akkurat nå, synes vi sjøl, er bedre på alle 3 tinga enn det vi var for bare noen år sida, så er det jo bare å mate på. Jo fortere vi kan få ut den skiva her, jo fortere kan vi få spilt inn den neste».

Kommentarer