* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Oslo-bandet Syndrom er nok et hittil ukjent navn for de fleste, men det er det nå slutt på, nå som bandet endelig platedebuterer! Bandet består av fire medlemmer med mange års fartstid bak seg i musikkbransjen, som bl.a fast crew flere av landets mestturnerende rockeband.

Bandet er i dag aktuelle med debutalbumet, “Red Skin Melts“. Albumet er tilgjengelig på alle digitale plattformer og i morgen (lørdag 10. oktober) blir det releasekonsert på The Crossroads Club i Oslo, og skal vi tro ryktene blir dette en kveld for historiebøkene.

Red Skin Melts” kan streames/kjøpes her: Spotify, WiMP, TIDAL og iTunes

Det uskrevne bladet Syndrom består av 4 Oslobaserte bandmedlemmer med mange år fra musikkbransjen bak seg. Med den ene foten i seig hardrock, og den andre balanserende på en knivsegg mellom mørk avantgarde og 60talls-garage, er Syndrom etter mange års arbeid og avventing, endelig klare for å slippe debutalbumet Red Skin Melts. Albumet er innspilt i Engfeldt & Forsgren Studio, Taakeheimen Lydrike og Malabar Studio. Med Oslos fineste bak spakene; Marcus Forsgren, Milton Von Krogh, Morten Øby og Emil Nikolaisen, låter det akkurat så skittent og blodig som bandet vil ha det. Red Skins Melts er mastret i Chicago Mastering Service av Jason Ward.

Bandet består av Audun Storset, Espen Øby, Joffe Myrvold og Eirik Opheim.

Som misfosteret i Triers “Riget” ble unnfanget langt, har ventetiden på Syndrom sin debut (om mulig) vært enda lengre. The Cure møter Swans og Godflesh i en mørk allé. Årets sløyeste ferd i støyete og ulendt terreng. Hinsides bredt til å være så smalt. Musikalsk til fingerspissene. Et beist du kan telle tennene til mens du hiver etter pusten. Syndroms “Red Skin Melts” flytter inn ved første lytt. Du er herved advart.” – Anders Voldrønning (Shevils)

Tekst: presseskriv