* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Tirsdag 24.05.2016 tar de fransk-kanadiske poppunkerne i Simple Plan turen til Oslo for å gjøre sin aller første norgeskonsert noensinne, og du kan vinne billetter!

 Simple Plan har spillt sammen i over 17 år. De har spilt hundrevis av konserter og festivaler verden over. De har solgt millioner av album og de har samarbeidet med artister som bl.a Mark Hoppus (blink-182), Joel Madden (Good Charlotte) og Alex Gaskarth (All Time Low) og Jordan Pundik (New Found Glory). Du har kanskje hørt hitsinglene «I’d Do Anything», «I’m Just A Kid», «Perfect», «Shut Up!», «Welcome To My Life» og «Summer Paradise»?

Sjekk ut deres splitter nye album «Taking One For The Team» her:

Slik deltar du i konkurransen…
Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar (i kommentarfeltet nederst på siden) hvor du skriver hva som er din all time favorittlåt med Simple Plan, så er du med i trekningen om 2 stk konsertbilletter. <$$$3

Om du heller vil delta pr epost kan du sende svaret til simpleplan@tvangsnytt.no.

Vinner av konkurransen ble: Cathrine Gudmundsen 

Konkurransen arrangeres i samarbeid med Rockefeller.
Du kan også sikre deg billett her.

Secured By miniOrange