* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Punk in Drublic kommer til Norge, med NOFX, Pennywise, Circle Jerks, Face to Face + special guest (TBA).

Oslo Spektrum lørdag 06.06.2020!
Facebook-event:
facebook.com/events/1043204252690037

Hjernen bak Punk in Drublic er ingen ringere enn frontfiguren i NOFX, Fat Mike. Til Oslo har han invitert med seg Pennywise, Circle Jerks, Face to Face og en hemmelig gjest som vil bli offentliggjort i god tid før konserten.

At Fat Mike står bak Punk in Drublic er kanskje ikke så overraskende, all den tid det er navnet på albumet som satte NOFX på punkrock-kartet, en gang for alle.

Punk in Drublic er et vidtfavnende konsept som i USA ofte tar formen av en festival med fokus på håndverksøl i tillegg til musikken. Line-upen varierer, som i Europa, fra sted til sted. I Oslo blir det en festaften i Oslo Spektrum.

Pennywise var sist i Oslo i 2014 da de skulle varme opp for Rise Against på Sentrum Scene. Da hovedattraksjonen måtte avlyse på konsertdagen, viste det seg at svært mange hadde kjøpt billett primært for Pennywise.

De hev seg rundt og stablet sammen en konsert på John Dee som solgte ut på få timer. Konserten fikk 9 av 10 hos Musikknyheter og var etter alle solemerker et minne for livet for de fremmøtte.

Pennywise på John Dee i 2014 sammen med Emily's Army (nå kjent som SWMRS)

Pennywise på John Dee i 2014 sammen med Emily’s Army (nå kjent som SWMRS)

Circle Jerks ble formet av Black Flag-vokalisten Keith Morris og Redd Kross-gitaristen Greg Hetson. De platedebuterte i 1980 med «Group Sex», et album som står som en milepæl innenfor hardcore-sjangeren. Bandet har vært oppløst siden 2011, men returnerer i 2020, i anledning av 40-årsjubileet til deres klassiske album.

Face to Face er det «yngste» bandet på programmet. De ble dannet i 1991 og slo gjennom med albumet «Big Choice» og radiohiten «Disconnected». Bandet hadde en liten pause mellom 2003 og 2007, men utenom det har de turnert og gitt ut musikk jevnlig.