* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Svensk superstjerne, norsk gruppe med Elton John i heiagjengen og fem fyrer i denim som feirer jubileum.

30 år med denim! Yessir, 30 år blir den anstendige alderen på Turbonegro når vi skriver 2019. Da må det en høyerigert feiring til på hjemmebane og den legges til OverOslo lørdag 21. juni. Det blir pyromania, bassriff og hes allsang. Og galskap. En helt vanlig lørdag på OverOslo altså.

Med base i USA har svenske Laleh de siste årene gjort seg bemerket som låtskriver og produsent for andre artister, men i 2019 er det den lille, store ARTISTEN Laleh for alle penga. Ny singel i januar, album til våren og påfølgende stadionturne i hjemlandet. Men sommeren starter hos OverOslo!

FIEH! Elton John oppdaget gjengen først. Nesten i hvertfall. “I love it”, sa han på radio i januar og siden har oppturen bare fortsatt for gjengen som frontes av scenefunnet Sofie Tollefsbøl fra Toten. Resepten er 70-talls dansesoul tilsatt rikelig med funk, litt hiphop, litt jazz og en vokal full av coolness. Neste år kommer debutalbumet – en internasjonal satsing på selveste Decca records.

Foreløpig program:

Onsdag 19.06
Sondre Justad, Laleh, No. 4 og Kristian Kristensen (+ flere)

Torsdag 20.06
Toto, The Proclaimers, Manfred Mann’s Earth Band (+ flere)

Fredag 21.06
Big Bang, Beth Hart, Lissie (+ flere)

Lørdag 22.06
Klovner i Kamp, Lemaitre, Kakkmaddafakka (+ flere)

Tekst: presseskriv