* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Tons of Rock med tidenes klubbdag i Halden tirsdag 19. juni.

Halden kokte når Tons of Rock arrangerte klubbdag i 2017. Klubbdagen ble en ubetinget suksess som i år videreføres og forsterkes på hele 9 scener i Halden og 19 band.

Med de lokale Halden scenene Høna, Siste Reis, Brygga Kultursal, Grensen, Kongens, Vannvogna, Bryggerhuset, Feelgood og nachspiel på Funhouse i kjelleren på gamle Samfundet ser det ut til at Tons of Rock igjen har lagt til rette for en helaften i Østfold av de sjeldne.

Se også: Tons of Rock // Klubb-Kveld-2018 (facebook-event)

Massiv oppslutning av band som vil spille
– Med band som Devil & The Almighty Blues, Gringo Bandido, De Marvels, Squareheads, Boogie Traps, Mork, Madaila Lamas, Berusalem og mange fler har vi sikret oss et fantastisk klubbprogram. Halden har utrolig mange fete band om dagen, og de fleste av banda er også albumaktuelle. Oppfordrer publikum til å studere programmet da de garantert vil finne mange favoritter.

Utfordringen blir nok heller hvordan publikum skal legge opp kveldens byvandring, sier bookingansvarlig Jarle Kvåle

Se også: Mork @ Tons of Rock (bilder)

Gratis og alle er invitert!
Under den første klubbkvelden i regi av Tons of Rock i fjor opplevde vi fulle hus, kø og omsetningsrekord på flere steder. I år åpner vi også campingen på festningen samme dag, så vi regner med ytterligere tilstrømning av gjester fra hele landet til Halden.
Den populære Tons of Rock Campen åpner kl 14.

– Vi oppfordrer selvsagt andre restauranter og scener i Halden til å sette opp egne konserter og arrangement samtidig. Vårt mål er at byen skal koke av konserter og fet rock, sier Yvonn, daglig leder i Tons of Rock.

Halden snus på hodet under Tons of Rock
Vi er utrolig godt fornøyd med samarbeidet vi har med spillestedene i Halden. Det er åpenbart mange scener som har høy aktivitet og erfaring med å arrangere konserter.
Vi gleder oss til å utvikle klubbkvelden videre i felleskap med utelivet, og (ambisjoner om å at Tons of Rock) ambisjonen for Tons of Rock er å samarbeide med klubbene hele året.

Også Norske konsertarrangører ser til Halden. I år har bransjeorganisasjonen som samler over 300 av landets konsertarrangører lagt den store arrangørkonferansen til Halden.
Tons of Rock ble også kåret til årets festival av samme organisasjon som igjen understreker posisjonen festivalen har fått i Norge. Konferansen arrangeres i samarbeid med Halden kommune og byen forøvrig.

Secured By miniOrange