* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Tons of Rock feirer Luciadagen med syv knallharde julegaver til rock og metallfansen. Opeth, Wardruna og Abbath + flere kommer til Tons of Rock med eksklusive konserter.

– Vi er ekstremt fornøyde med programmet vårt for 2018! Vi har allerede enorme band på neste års plakat, men det er selvsagt ekstra stor stas for oss få bekreftet eksklusive konserter med band som Opeth, Abbath og Wardruna til neste års festival. Når vi i tillegg får et uhyre sjelden besøk av legendene Coven og er de første som kan presentere at Witchcraft er tilbake, så er det lite tvil om julekvelden kom tidlig for oss i år, kan bookingsjef Jarle Kvåle melde.

Opeth er et av verdens største prog rock/metal band.
Det anerkjente musikkmagasinet Kerrang! Omtaler svenskene som “planetens mest unike band”. Med hele 25 år som band har de utviklet og raffinert sin helt særegne musikalske plattform med classic rock, metal og prog. Fredag 22. juni gjør de eksklusivt den eneste konserten i Norge i 2018 på Fredriksten festning i Halden.

WARDRUNA er en av Norges største musikalske eksportvarer og har fått enorm eksponering gjennom sitt samarbeid med HBO serien Vikings. 20.juni kommer de til historiske Fredriksten Festning for en mektig oppvisning av norsk kulturarv. Konserten blir Wardrunas eneste konsert på Østlandet 2018.

Norsk metals mest karismatiske frontmann ABBATH er også klar for Tons of Rock som i neste år arrangeres for femte gang. Siden bruddet med legendariske Immortal har vokalisten dundret videre med sitt nye band Abbath. Tons Of Rock blir den eneste konserten Abbath i vil gjøre Norge 2018 og den eksklusive opptreden er bekreftet 21. juni.

Videre er de svenske kultheltene i WITCHCRAFT tilbake. Bandet var banebrytende med 70-talls retrorock-bølgen og med sin psykedeliske og fengende hardrock har de skapt sitt helt eget univers. Bandet har ikke spilt live på mange år, men nå gjenoppstår de på Tons of Rock.

Grunnleggerne av okkult rocken kommer til Norge! Mild sagt legendariske og mystiske COVEN med ypperste prestinnen Jinx Dawson i spissen kommer til Tons of Rock 22.Juni. Bandet som siden slutten av 1960-tallet har inspirerte generasjoner av band verden over.

Og så Norske Gothminister opplever braksuksess i Europa med sitt siste album «The Other Side». Singlene herjer de tyske listene og 21.juni kommer de til Tons of Rock med et spesielt show. På gjestevokal har de med seg artisten Anette Gil.

Fra Østfolds mørke skoger kommer Sarpsborgbandet RAGNAROK. Anført av bandleder og vokalist Jontho skal de endelig innta Fredriksten Festning med sin kompromissløse black metal.

– Dagens førjulslipp er med andre ord fylt med alt fra rariteter, lokale helter, norske eksportvarer og gjensyn med svenske storheter. Akkurat som vi liker det, sier en stolt bookingsjef Jarle Kvåle.

Secured By miniOrange