* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Live Nation og Trondheim Concerts lanserer festivalen «Trondheim Rocks». Festivalen går av stabelen på nye Dahls Arena 2. & 3. juni 2018.

Legendariske Iron Maiden og Nordens største rockeband, Volbeat, står øverst på plakaten som også inneholder bandene Kvelertak, Killswitch Engage, Skambankt, Hellbillies, Honningbarna og Lillasyster. Flere band annonseres innen kort tid.

Honningbarna. Tons of Rock 2017. Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto

Honningbarna på Tons of Rock 2017. Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto

Tilbake til Trondheim for første gang på 10 år
Ti år etter deres fantastiske opptreden på Lerkendal i 2008, så kommer Iron Maiden tilbake til Trondheim for å fylle byens nye Dahls Arena.

«Legacy of the Beast Tour», er som i god Maiden-tradisjon en «best of»-turne, hvor de kjører et show med klassiske Maiden låter fra deres 80-talls katalog, samt noen nyere overraskelser. Det blir et nytt stort og visuelt sceneshow, spesielt bygget for denne turneen og inspirert av bandets nye mobilspill og tegneserie.

Iron Maiden er et av de mest suksessfulle heavy metal-bandene i historien, med over 100 millioner solgte album, og med over 2000 konserter under beltet.

Tidenes største band fra Norden til Trondheim
Volbeats vokalist og frontfigur Mikael Poulsen er kjent fra metallbandet Dominus og for sin umiskjennelige kraftige stemme. I 2001 samlet han sine favorittmusikere og stiftet det som i dag er verdenskjente Volbeat. Etter et par år med sagnomsuste konserter begynte bandet for alvor å bli lagt merke til med EPen «Beat the Meat» i 2003. Siden den gang har de vokst til å bli et av Danmarks desiderte største band med en trofast og stadig voksende fanbase.

Hardrockerne har også gjort stor suksess internasjonalt. De har turnert som oppvarmingsband for Metallica flere ganger, og skapt stemning på festivaler og arenaer over hele verden. I høst spilte de en fantastisk, utsolgt konsert i Telenor Arena.

Billetter i salg fredag 17. november kl. 10.00.