* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Thrash metal-bandet Equinox gjør comeback på Tons of Rock! Østfoldbandet vil gjøre en eksklusiv comeback-konsert på Tons of Rock 22. juni 2018.

I forrige uke ble det klart at OZZY OSBOURNE kommer til Tons of Rock på sin «Farewell World Tour». Det samme gjør ALICE IN CHAINS. I dag trekker Tons of Rock opp en nasjonalskatt av hatten med slipp av det legendariske thrash metal-bandet EQUINOX.

Tilbake til hjemmebane etter 30 år
Equinox sprengte alle grenser da de på slutten av 80-tallet satte thrash metal på kartet i Norge. Bandet er omtalt som et av de mest innflytelsesrike og innovative metalbandene fra Norge noen gang, og albumet «Auf Wiedersehen» står som en bauta i norsk musikkhistorie.

– Dette er noe vi har jobbet med siden vi startet festivalen i 2014, kan bookingsjef Jarle Kvåle fortelle. Like lenge som med Ozzy! Dette er Østfolds store musikalske skatt, og vi er uendelig stolte av å kunne presentere Equinox på vårt 5-årsjubileum.

Holder ord
Bandet selv gleder seg stort til å være tilbake, og det på Norges største rockfestival i hjemfylket.

– En øredøvende stillhet siden slutten av forrige årtusen er omme. Til sommeren blir det Tons of Thrash på Tons of Rock. Vi sa fra da, at vi sees igjen og Equinox holder alltid ord: Auf Wiedersehen.”Equinox