* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Stort bandslipp fra Tons of Rock! En god blanding av rock og metal.

Føreløpig er Helloween, Kvelertak, Exodus, At The Gates, Alestorm, Skambankt, Epica, Marduk, While She Sleeps, Imperial State Electric, Gaahls Wyrd, Carach Angren, Audrey Horne, Battle Beast, Skeletonwitch, Whordome Rife, Tusmørke, Sibiir og Føss er klare for 5-årsjubileet på Fredriksten festning.

Kvelertak, 2014. Tons of Rock. Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto

Kvelertak på Tons of Rock i 2014. Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto

Neste års festival er dessuten flyttet en dag tilbake og blir arrangert fra onsdag til fredag 20.-22. juni. Årets suksess med klubbkveld i Halden utvides og starter da allerede 19. juni, og nytt av året er at festivalcampingen også vil åpne denne dagen.

Se også: Slayer @ Tons of Rock (bilder) + Turbonegro @ Tons of Rock (bilder)

Billetter i salg fra mandag 23. oktober kl. 09.00.

Tons of Rock, 2018.

Tekst: presse