* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Tekst: presseskriv

Tre festivaldager: 19. – 21. juli!
For neste års festival har vi bestemt oss for å gå tilbake til tre festivaldager og heller legge maks trøkk på torsdag, fredag og lørdag. Mange har meldt tilbake til oss at tre dager fest er akkurat passe og vi lytter når Slottsfjellerne snakker. Datoene for 2018 blir altså 19. – 21. juli. Vi mener også at en tredagers festival vil bidra til et enda større og bedre Kastellnatt, samt løfte festivalopplevelsen som helhet enda et hakk!

Kastellnatt gjennoppstår!
Støvet hadde knapt lagt seg etter sommerens festival før uhellet var ute; 24. august brant bygget som har huset Kastellnatt i 9 år ned til grunnen. Vi vet at mange av dere sitter igjen med fantastiske minner derfra etter noen helt episke fester opp gjennom åra. Senest i sommer fikk vi servert en av tidenes konserter med Cezinando og NMG/G huset som nesten rev brakka ned før flammene tok den. Brannen avsluttet et fantastisk kapittel i Slottsfjells historie men gir oss muligheten til å skape noe nytt som kommer til å ta festen til helt nye høyder,

Vi har lenge hatt lyst til å gi dere mer av de beste artistene på dagens klubbscene med den virkelig gode klubbfølelsen på kjøpet. Nå er tiden her, Kastellnatt gjennoppstår! Vi er i dialog med aktuelle aktører for nye, STORE, lokaler til neste års fest. Vi har også fantastiske artister på glid, for å sikre at neste års party blir legendarisk. Mer informasjon om artister og sted kommer så fort vi har det klart.

18 års aldersgrense
Diskusjonen om aldersgrensen på fjellet har også gått høyt og er noe mange slottsfjellere mener noe om. For to år siden innførte vi 18-års aldersgrense på camp, det hardere gitt oss to tomler opp på. Vi har derfor bestemt at fra 2018 innføres det 18-års aldersgrense også på festivalområdet.
Musikkinteresserte tenåringer bør allikevel ikke fortvile, vi vil sette av et antall plasser til gjester under 18 i følge med verge. Du kan altså ikke komme inn alene før du har fylt 18, men hvis du lurer med den kule onkelen eller tanta di så er festivalen i boks. Barn under 12 år kommer fortsatt gratis inn i følge med foreldre som signerer på et vergeskjema. Hvis du har kjøpt en under 18-billett allerede så kommer vi til å ta kontakt med deg ganske snart. I samme slengen kommer vi også til å gjeninnføre barområder med alle rettigheter og 20-års aldersgrense til glede for de som savnet favorittdrinken sin i sommer.