* Skip the authentication code if it doesn't apply.

I dag ble det kjent av blink-182 avlyser de kommende konsertene i Norge (Tons of Rock), Sverige (Gröna Lund) og Danmark (Roskilde festival).

Bandet skriver følgende:
“It is with heavy hearts that we have to announce three of our European Summer shows need to be rescheduled. When we booked the tour last year, we were confident that we would be able to make the whole run work. However, we are now further limited in our ability to travel and will have to find a time to reschedule in the near future. Apologies to all of our fans who have bought tickets and were looking forward to these shows but we’ll be back soon. Thanks for all of the continued support and understanding. The shows affected are:

June 21st – SWEDEN Grona Lund Tivoli
June 22nd – NORWAY Tons Of Rock
June 28th – DENMARK Roskilde Festival

All other European/UK shows remain unaffected and we look forward to seeing you all soon! Thank you.”

Turbonegro erstatter blink-182 på Tons of Rock, 21.06.

Tons of Rock skriver:
Det er under en måned til årets festival og vi har jobbet på spreng for å finne en best mulig løsning på dette. Vi er derfor overlykkelig over å ha sikret oss Norges beste rockeband TURBONEGRO. Bandet trenger ingen ytterligere introduksjon og vi gleder oss enormt til at de skal filleriste Fredriksten Festning 22.Juni med sin tidløse deathpunk.

I tillegg har vi omrokert programmet og fått utvidet torsdag 22.juni med hele 3 nye band. ELUVEITIE kjent for sin melodiøse og folkeinspirerte metal og fra når fylte teltet til randen sist de besøkte Tons of Rock er nå klare for hovedscenen. Sveitserne sine 5 største hits har til sammen 100 millioner views på Youtube, og blir garantert et populært tilskudd til årets line-up.

Fra Sveits kommer også ekstrem metalmonsteret BOLZER.
Den unike duoen er noe av det mest spennende som har vokst frem fra metal-undergrunnen de siste årene, og vil garantert bli en maktdemonstrasjon på Tons of Rock. Videre er det svenske hardrock-maskineriet BOMBUS klare. Tradisjonsbærere av den gamle skolen, som leverer akkurat det Tons of Rock publikumet vil ha.