Paramore headliner Slottsfjell

Med sin melodiske punk pop-rock, har Paramore lagt verden for sine føtter. Gruppa ble dannet i Franklin Tennessee i 2004 og ga ut debutalbumet «All We Know is Falling» (2005). Oppfølgeren «Riot!» (2007) solgte til platina i USA, og i 2009 ble deres tredje fullengder «Brand New Eyes» sluppet.

Hvert eneste nye Paramore-album befester bandets status som et av emo-scenens mest solide enheter, og den bredere rockepressen relaterer også til dem.

Et innlegg delt av paramore (@paramore)

Paramore slapp singelen «Hard Times» i dag, og bekreftet samtidig at de endelig slipper sitt etterlengtede, nye album «After Laughter» 12. mai.

Bandet har planlagt en hektisk festivalsommer for å vise frem det nye materialet live. Det eneste stoppet i Norge i sommer blir under Slottsfjell, og vi gleder oss til å ønske Paramore, med den energiske og ekstremt karismatiske frontfiguren Hayley Williams i spissen velkommen til Tønsberg. De kommer til å filleriste fjellet!

Tekst: presseskriv