* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Managementet og plateselskapet Nora Collective huser et knippe av de aller råeste artistene Norge har å by på akkurat nå, og i sommer kommer både Unge Ferrari, Arif og Philip Emilio til Mablis. I fjor turna Unge Ferrari det opp alene på Bajass-scenen på Mablis – så når Arif og Philip Emilio blir med og tar steget opp på Ajax-scenen på lørdagen, vet vi at vi har et forrykende liveshow i vente.

Unge Ferrari har vært en av de mest spennende norske artistene å følge med på siden han slapp sitt debutalbum «Til mine Venner» i 2015. Albumet fikk en horde med femmer-anmeldelser, og det ble skrevet lovord og beskrivelser som ukomplisert men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt. Samme år ble han også nominert til ‘Årets Nykommer’ under P3 Gull. I løpet av 2016 var Unge Ferrari ute på en omfattende nordisk turné, og spilte blant annet på Bajass-scenen på Mablis. Siden den gang har han gitt ut EPen «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N.» sammen med Tomine Harket, til stående ovasjoner fra både kritikere og fans. ‘Nostalgi 3 millioner’ har fått tung radiorotasjon og har generert streamingtall i millionklassen. Den småeksentriske Unge Ferrari legger seg i grenselandet mellom pop og hiphop, med en lekker miks av futuristiske 808-beats og melodiøs R&B.

Arif har gjort stor figur i musikknorge og trenger vel knapt noen introduksjon. I januar 2013 vant han Urørt-finalen, og i november samme år utga han sitt første album «Aldri & Alltid» på Warner. Dette var også året han la fra seg alteregoet Phil T Rich, og satset videre som seg selv: Arif. I 2015 kom hans første fullengder, «Highend/Asfalt», og låter som «Flammer», «Sulten», «7» feat. Unge Ferrari, og «Lowkey». Arif har utviklet seg til å bli et av Norges viktigste bidrg til rap og R&R-sjangeren, med tekster som er både såre, lekne og brutalt ærlige på samme tid.

Tredje mann ut i talentspekkede Nora er Philip Emilio. Hans uttrykk er en original symbiose av inspirasjon fra flere ulike musikkepoker og sjangre som R&B og rap. Det er melodiøst, kreativt, følsomt og fremtidsrettet, med bangers som «Pelikaner», «Skamløs» og «Følsom». Med Philip Emilio får du ny, norsk musikk på sitt beste.

I tillegg er følgende artister bekreftet: Janove, Sondre Justad, Thomas Dybdahl, Xavier Rudd, Amanda Delara, Hjerteslag, Izabell, Kjartan Lauritzen, LÜT, Myra, NAG, Sigrid og Sassy Kraimspri.

Tekst: presseskriv