* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Tross sin unge alder har 20 år gamle Cezinando aka Kristoffer Cezinando allerede gjort seg bemerket i den norske hip-hop-scenen i noen år. Allerede som 16-åring slapp han debut EP-en sin «Cez 4 Prez», og to år senere fulgte han opp med sin første fullengder «framtid:sanntid».

I 2015 slapp Cezinando radiosinglene «Sykt Jævla Kult» og «€PA», og i tillegg spilte han konserter for fulle hus sammen med OnklP & De Fjerne Slektningene.

Tidligere i år stakk Oslogutten fortjent av med seieren som «Årets Urørt»:

«Cezinando er et sylskarpt tilskudd til norsk hiphop, her oser det energi og egenart. Hans modne tekster følger en god skole, og kan både provosere og underholde» – NRK P3

Oppfølgeralbumet «Barn av Europa» er rett rundt hjørnet, og «Blinkesko/Video/» var første låt ut. En låt spekket av 2000-tallsnostalgi, og referanser til Mess-TV, for de som husker det.

Cezinando gjorde nettopp sin TV-debut som artist på Gullruten på TV 2, hvor han hadde premiere på sin nyeste låt, «Botanisk Hage». En låt som gikk rett inn på B-listen hos NRK P3.

I sommer finner du Urørt-vinneren på flere festivaler som Mablis, Slottsfjell, Parken, Pstereo og Skral.

Fra før av er det kjent at Skambankt, Tønes, OnklP & De Fjerne Slektningene, Lars Vaular, Izabell, Unge Ferrari, Sløtface, ARY, Hilde Selvikvåg, Hold Fast og Hear Me Roar er klare for festivalen i Vålandskogen.

Flere artister annonseres i ukene som kommer. For mer info, se www.mablisfestivalen.no.

Tekst: presseskriv