* Skip the authentication code if it doesn't apply.

Her er noen bilder (+ video) fra da OnklP & De Fjerne Slektningene spilte på den nyetablerte stavangerfestivalen Mablis, 10.06.2016. Fredagens lineup besto bl.a av Ary, Sløtface, Unge Ferrari og Honningbarna, i tillegg til Slekta. På “etterfesten” på Folken spilte Sex Pistols-tributebandet Bodies, bestående av bl.a Terje Winterstø Røthin (Kaizers Orchestra, Skambankt) og Jonas Thire (Wolves Like Us, Amulet, JR Ewing). De fremførte «Never Mind the Bollocks, Here’s the Sex Pistols» i sin helhet, og det låt knallbra! Jeg spiller selv i et Sex Pistols-tributeband (ja, det er faktisk flere av oss..), så jeg følte det litt som om jeg var undercover og spionerte på konkurrenten… hehe

Mablis 2016…
Kickass festival med et variert og bra program, og ikke minst med perfekt beliggenhet. Hovedscenen var plassert i bunn av en gressbakke som dannet et naturlig amfi. Med andre ord; perfekt for alle dere “kortvokste” som alltid klager på at dere ikke får med dere hva som skjer på scenen…

Datoene for neste års festival er spikret og finner sted 9-10.06.2017. Hold deg oppdatert her.

Var du på Mablis?


Utstyr brukt: Canon 6D + Canon 16-35mm f/2.8 og Canon 70-200mm f/2.8 + GoPro Hero3 black.

Foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto (C) 2016