* Skip the authentication code if it doesn't apply.

I august slapp Rockefeller (Music Hall) høstprogrammet for 2015 i form av et magasin. Blant tusenvis av konsertbilder, fra hundrevis av konserter og fotografer, så gikk de for et av mine bilder som coverbilde! Bilde er av OnklP & De Fjerne Slektningene og fra deres ekstra ekstrakonsert på Rockefeller, 30.1.2015. Bilde er en del av en lengre serie jeg tok akkurat i det siste låta er ferdig, sekunder før de gikk av scena, og du kan fortsatt se konfettien dale ned over publikum. Et tradisjonelt og kult rockefoto som fanger euforien av å nettopp ha spilt for et utsolgt Rockefeller for tredje gang. Magasinet kan dere forøvrig se her. Jeg har også et bilde med på side 3 i magasinet, fra da Oslo Ess spilte sin tradisjonelle julekonsert på samme sted, 20. desember 2014.

Nedenfor kan dere se tre av bildene fra serien på ca 15-20 bilder, hvor av det i midten er det som er på forsiden av magasinet. De to andre bildene er tatt like før og etter.

OnklP & De Fjerne Slektningene, 2015 (foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto) OnklP & De Fjerne Slektningene, 2015 (foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto) OnklP & De Fjerne Slektningene, 2015 (foto: Daniel Pedersen/PunkRockPhoto)

Utstyr brukt: Canon 6D, Canon 16-35mm f2.8