I dag ble vinnerne av Gaffa Photo Awards 2015 offentligjort, hvor jeg var så heldig og stikke av med seieren i kategorien “Årets Feature“. Bildene er fra Slekta II-turnén med OnklP & De Fjerne Slektningene i fjor høst.

Beskrivelse av bildeneserien:
Bildene er av OnklP & De Fjerne Slektningene og er tatt på fjorårets norgesturné i nov-des, 2014. Vi var 12 mennesker i en nightliner på turné og vi var blant annet innom Kristiansand, Oslo, Trondheim, Fredrikstad, Haugesund, Stavanger og Bergen, en god blanding av små og halvstore byer og venues. Rett før vi la ut på landeveien slapp bandet ‘Styggen På Ryggen’, som resulterte i at absolutt alle konsertene på turnéen var solgt ut på forhånd. Det ble blant annet satt opp ekstrakonsert i Trondheim og i tillegg ble det satt opp hele to ekstrakonserter på Rockefeller, som også solgte ut. Etter endt konsert på Rockefeller mottok bandet platina-trofé for 4.000.000 streams av ‘Styggen På Ryggen’, og dette kun et par uker etter at låta ble sluppet. Bildene mine skildrer livet på veien med et av norges største band. Fra alvoret på soundcheck til den spente stemningen backstage rett før konsert, til festene og nachspiela og lange bussturer fra spillested til spillested.

[foogallery id=”734″]

Kommentarer