#nymusikk: Aiming For Enrike – Marion Jones

Ny musikk fra Aiming For Enrike! Sjekk ut, «Marion Jones», nedenfor. <$$$3

Det kommende albumet «Las Napalmas» er et være-eller-ikke-være-prosjekt, både for lytter og for band. Kaster du deg med ansiktet først inn i den musikalske virvelvinden, som Tobias og Simen i Aiming For Enrike gjør hver eneste gang, er vi ganske sikre på at du raskt blir fanget i den. Der inne er det atmosfærisk, det er stakkato, det er voldsomt, deter fargesprakende og det er fascinerende. Men mest av alt er det utrolig moro.

Fellesnevneren for musikken deres har alltid vært energi og eksplosivitet, og det er det ingen tvil om at du får servert på «Las Napalmas». Låter som «Nibbloninan Car», «Moustache» og «Lactic Acid Trip» treffer som tunge slag i mellomgulvet, i tillegg kommer de tyngre og mer sonisk utforskende låtene som «Social Window», «Front Runner» og «Hi Ball».

Det høres kanskje ikke ut som det – all den tid låtene kaster deg rundt med infernalsk kraft og urokkelig intensitet – men Aiming For Enrike består av kun to musikere. En gitar og et trommesett. Selv om det kanskje er vanskelig å tro, er denne platen spilt inn 100% live i studio med kun de to musikerne sammen i ett rom.

Sammen har Aiming For Enrike laget sitt eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom de to i øvingslokalet, studio og scenen. Det du ser er det du hører, og det du hører er pur lykke. For lytter og for band.

Første singel ut, «Marion Jones», lander midt i mellom det mest energiske og det mest klubbete. Låta gir et pek mot det du senere skal få høre.

Tekst: presseskriv

Kommentarer