Raga Rockers, Daniel Kvammen og Ary til Elvefestivalen

Ary, 2017. Foto: Ida Bjørvik

Et av landets største og viktigste rockeband, og to norske stjerneskudd er klare for Elvefestivalen i Drammen.

Endelig: Raga Rockers til Elvefestivalen! sier en fornøyd festivalsjef Tom Søgård.

Raga Rockers, 2017. Foto: presse

Foto: presse

Etter en 35-årig strålende karriere for bandet var dette jammen på tide. Vi er også veldig fornøyde med å ønske Daniel Kvammen velkommen tilbake, samtidig som Ary representerer noe av det mest spennende i norsk musikkliv akkurat nå.

En av de fire store
Med bitende rockepoesi traff Michael Krohn og resten av gutta i Raga Rockers tidlig det norske folks rocke- og pønkehjerter, og har gjennom sin 35 år lange karriere satt et markant preg på musikkhistorien. Som et av landets største og viktigste rockeband har de over 17 album i ryggen, og trekker fortsatt fulle hus den dag i dag. Med allsangklassikere som ”Noen å hate” og ”Hun er fri” fortsetter Raga å glede både nye og gamle rockehoder landet rundt.

Daneil Kvammen, 2017. Foto: Kim Jakobsen

Foto: Kim Jakobsen

Karismatisk popsanger
Den sjarmerende Geilo-gutten Daniel Kvammen fikk i 2015 sitt store gjennombrudd. Med det tre ganger Spellemann-nominerte debutalbumet «Fremad i alle retninga» og monsterhiten «Du fortenar ein som meg» tok det ikke lang tid før 28-åringen for alvor var allemannseie i alle lag av folket. Pop-/rock-favoritten har vokst seg fra å være en introvert vokalist og låtskriver til å bli en karismatisk, energisk og engasjerende frontfigur og historieforteller med stort publikumstekke.

Ary, 2017. Foto: akam1k3

Foto: akam1k3

Stjerneskudd fra Trondheim
Drivende, mørk elektropop og svevende melodier toppet med en nydelig, særegen stemme. Den sjarmerende 24-åringen fra Trondheim er best kjent for den stemninsgfulle låta ”The Sea”, som åpnet hver episode av NRK-suksessen Nobel i fjor høst. Hun har en egen evne til å trollbinde både på plate og live, og er en av våre mest nyskapende navn innen både sin utforskende popmusikk og sine mange klubb-orienterte samarbeidsprosjekter.

Tekst: presseskriv

Kommentarer